Referanser - kundenes egne historier

Vi ville vært husløse

Uten Gjeldfinans ville vi vært husløse, konkurs og vi tror ekteskapet kunne «røket», i hvert fall fra min kone sin side.

Les mer

Nå er vi inni en helt ny, egentlig uvant verden

Et ektepar i 50-årene hadde slitt med en stor og uhåndterlig gjeldsbyrde i mange år. Nye lån ble tatt opp for å håndtere eksisterende lån. Til slutt sa det stopp. De er godt fornøyd med jobben Gjeldfinans gjorde for dem, men har noen innspill til hvordan vi kan forbedre oss.

Les mer

En fryd å gå i postkassa!

Et ektepar i 50-årene gruet seg til å åpne postkassa, og følte at situasjonen rett og slett var ulevelig. Etter at de fikk hjelp av Gjeldfinans sier de at det er en fryd å gå i postkassa.

Les mer

Herlig å leve takket være dere!

Et ektepar i 40-årene opplevde det som et mareritt bare å skulle hente posten. Etter at de fikk hjelp av Gjeldfinans sier de at livet har blitt herlig å leve.

Les mer

Vi kan glede oss over livet igjen!

Etter å ha møtt motgang og nedlatenhet i alle sine forsøk på å rydde opp på egenhånd, er ekteparet i 50-årene sjeleglade for at de tok kontakt med Gjeldfinans.

Les mer

Vi kom oss ut av klørne til kreditorene

Et ektepar i 50-årene hadde klart å ordne opp i mye av sine økonomiske problemer på egen hånd. Imidlertid slet de med de siste, tunge sakene. De beskriver det som at de nå har kommet ut av klørne til kreditorene.

Les mer

Fantastisk!

Et par i 30-årene hadde kommet skjevt ut økonomisk, og tok kontakt med Gjeldfinans for å få ordnet opp i sin økonomi. "Fantastisk!" er deres dom over jobben som ble gjort.

Les mer

Gjeldfinans hadde alltid tid til oss

"- Dere har vært positive og optimistiske på våre vegne. Dyktige folk som er flinke på tilbakemeldinger. Alltid (uten unntak) tid til oss ved henvendelser. - Vi puster igjen!", sier ekteparet i 50-årene.

Les mer

Dere har vist oss respekt og tillit, dette varmer!

Et ektepar i 40-årene slet med mange inkasso og skyhøy rente på flere kredittkort. De tok kontakt med Gjeldfinans og fikk den hjelpen de trengte. " - Vi har fått en fantastisk hjelp av dere. Kontakten har vært kjempegod, og dere har vist oss respekt og tillit. Dette varmer.

Les mer

DERE var akkurat det VI trengte!

Et par i 40-årene fra Vestlandet opplevde en mildt sagt fortvilende økonomisk situasjon. Problemet ble ikke bedre av at de var svartelistet og ikke fikk hjelp i vanlig bank. De tok så kontakt med Gjeldfinans..

Les mer

Vi er kjempefornøyd med alt!

Et ektepar sier at hverdagen var av en evig angst og fortvilelse. De tok så kontakt med Gjeldfinans, og fikk hjelp til å rydde opp i økonomien og komme seg videre. "Dere har vært helt fantastiske, vi har fått veiledning og hjelp og svar på alt vi ikke forstod - en helt fantastisk kommunikasjon mellom oss. Vi har følt oss unike og blitt tatt på alvor".

Les mer

Anbefaler Gjeldfinans på det absolutt varmeste

Et ektepar på Østlandet stod i fare for å miste huset og gå personlig konkurs. Ifølge kvinnen så alt håpløst ut. "Det har aldri vært noe problem med å få kontakt hvis det er noe jeg har lurt på. Alltid rask tilbakemelding." Hun sier at de vil anbefale Gjeldfinans på det sterkeste. Les deres tilbakemelding her.

Les mer

Vi er kvitt all inkassoen!

En småbarnsfamilie fra Vestlandet beskriver sin situasjon før de tok kontakt med Gjeldfinans som elendig. "Vi hadde mye inkasso og gammel gjeld som vi ikke klarte å bli kvitt". På sprørsmål om hva de synes om den jobben Gjeldfinans gjorde for dem svarer de "100 % profesjonelt". Les deres historie.

Les mer

Gjeldsslave før jeg tok kontakt med Gjeldfinans

En mann fra Østlandet var i alvorlig økonomiske problemer og var i ferd med å miste huset. Dette var spesielt ille i og med at han hadde ansvaret for en sterkt psykisk utviklingshemmet sønn som krevde mye oppfølging. Sønnens utvikling ville blitt sterkt påvirket om de nå skulle miste huset. Gjeldfinans sørget for at familien fikk beholde tak over hodet. " -Eksemplarisk bra", sier mannen om Gjeldfinans sin innsats. Les hans historie.

Les mer

Odelsgård på tvangssalg: - Gjeldfinans reddet familien

Gården til en småbarnsfamilie i Trøndelag var klar for tvangssalg. Tiden var egentlig ute, men gjennom god dialog med medhjelper og andre involverte klarte imidlertid Gjeldfinans å forhandle frem en løsning. Tvangssalget ble unngått, familien fikk beholde gården og all gjelden ble refinansiert. Som familien selv sier: "uten dere ville vi vært husløse og en familie på fire ville vært oppløst..." Les deres historie.

Les mer

Alt var håpløst og fastlåst

Et ektepar i 50-årene fra Vestlandet følte at situasjonen var håpløs og fastlåst. "Vær slik dere var mot oss, det finnes ikke rom for forbedring", sier de. Les deres historie.

Les mer

Jeg har fått et nytt liv, et mye bedre ett!

En kvinne i 50-årene fra Vestlandet hadde gått i gjeldsfellen. "- Jeg er så glad for den hjelpen jeg fikk. Jeg har fått et nytt liv, et mye bedre ett. Det er godt å vite at vi alltid er velkomne til dere", sier hun. Les hennes historie.

Les mer

Alle pengene gikk til inkassoregninger

En småbarnsfamilie fra Vestlandet opplevde at hele inntekten bare gikk med til å betale inkassoregninger. Likevel gikk ikke gjelden ned. "-Vi hadde aldri penger igjen", sier familien. "- Vi vil absolutt anbefale Gjeldfinans til alle som måtte ha behov for det". Les deres historie.

Les mer

Situasjonen var helt ute av kontroll!

En småbarnsfamilie fra Vestlandet i 30-årene var redde for å miste huset. Inkassogjelden økte og økte, og situasjonen var mildt sagt ute av kontroll. Gjeldfinans klarte å få familien kredittverdig og samle all gjelden i ett nytt lån til markedsrente." -Vi synes dere har opptrådt veldig profesjonelt", sier familien.

Les mer

Visning allerede gjennomført - fikk stoppet tvangssalget!

Et ektepar i 50-årene på Østlandet hadde havnet i økonomisk uføre etter at mannen mistet jobben og ble arbeidsledig. Det var besluttet tvangssalg av boligen. Faktisk var det gått så langt som at det var gjennomført visninger (!) og bud var kommet inn. Til tross for dette klarte Gjeldfinans å levere en løsning der familien fikk beholde boligen og fikk samlet all gjeld i ett lån til markedsrente. Les deres historie.

Les mer

Slet med inkasso og betalingsanmerkninger - fikk hjelp

En mann i 40-årene på Vestlandet hadde slitt med dårlig økonomi og inkasso i flere år. I og med at han hadde betalingsanmerkninger var han svartelistet hos bankene. Han fikk derfor ikke refinansiert gjelden sin i vanlig bank. Les hans historie.

Les mer

Situasjonen var dårlig med mange betalingsanmerkninger

Et ektepar i 50-årene hadde havnet skikkelig utpå økonomisk. Situasjonen var mildt sagt dårlig med mange betalingsanmerkninger. Gjeldfinans tok kontroll over økonomien og fikk samlet all gjelden i ett nytt lån. "Ryddig og profesjonelt", sier ekteparet om den jobben Gjeldfinans gjorde. Les deres historie.

Les mer

Bistanden fra dere har vært helt fantastisk

Et ektepar i 40-årene fra Rogaland var kommet i en forferdelig økonomisk situasjon. Det var kun et tidsspørsmål før hus og gård ville gå på tvangssalg. "Å bli tatt på alvor var for oss en stor lettelse", sier de. Les deres historie.

Les mer

Trodde jeg skulle gå personlig konkurs

En mann i 40-årene fra Østlandet sier at han mest sannsynlig hadde vært personlig konkurs uten hjelp fra Gjeldfinans. "helt fryktelig", sier han. "Er meget fornøyd med jobben dere har gjort". Les hans historie.

Les mer

Hadde aldri trodd at jeg skulle bli kredittverdig

En mann i 30-årene var i en fastlåst situasjon. Han var i fast jobb og hadde OK inntekt, men fikk ikke refinansiert sin gjeld pga betalingsanmerkninger. Han tok kontakt med Gjeldfinans som fikk ham kredittverdig. Han er i dag glad han slapp å gå gjennom en lang prosess med dårlige betalingsordninger og høy rente. Les hans historie.

Les mer

Ble kvitt postkasseskrekken

En kvinne i 50-årene fra Østlandet hadde slitt med angst, uro og søvnløshet i mange år pga sine økonomiske problemer. Hun tok kontakt med Gjeldfinans på et tidspunkt da det så ut til at boligen ville gå på tvangssalg. "Jeg er ikke lenger redd for å åpne brevene", sier kvinnen. Les hennes historie.

Les mer

Livet ble mye enklere etter at jeg fikk hjelp

En mann i 40-årene fra Vestlandet hadde slitt med inkasso og betalingsanmerkninger i årevis. Han hadde også gjennomført en offentlig gjeldsordning uten å få orden på økonomien. Gjeldfinans klarte å få ham kredittverdig og samle all gjeld i ett lån til markedsrente. Les hans historie.

Les mer

Fryktet personlig konkurs

Et ektepar i 50-årene fra Nord-Norge hadde slitt med inkasso og betalingsanmerkninger i mange år. Pga betalingsanmerkningene var de svartelistet fra alle banker, og hadde ikke mulighet til å få refinansiert den dyre gjelden. Gjeldfinans løste imidlertid saken. Les deres historie.

Les mer

Gjeldfinans reddet livet mitt

En kvinne i 40-årene på Østlandet hadde slitt med dårlig økonomi i mange år. Dette gikk også ut over mannen, som på sin side hadde hatt god kontroll på sin økonomi. Ifølge kvinnen var situasjonen prekær og hun mener Gjeldfinans reddet hennes liv. Les hennes historie.

Les mer

Anbefaler Gjeldfinans

Et ektepar i 40-årene på Sørlandet befant seg i en "alvorlig økonomisk krise", slik de selv beskriver det. Gjeldfinans fikk tatt kontroll over økonomien, forhandlet med kreditorer og fikk samlet all gjelden i ett lån. Les deres historie.

Les mer

Unngikk personlig konkurs

Et ektepar i 40-årene fra Vestlandet fryktet økonomisk ruin. De følte at situasjonen var kaotisk og uoversiktlig. De fikk hjelp av Gjeldfinans til å rydde opp, og selv sier de at "ikke noe kunne vært gjort annerledes".

Les mer

Vi var i ferd med å bukke under og miste huset

Et ektepar i 40-årene sto på kantet av stupet. De hadde slitt med inkasso i lang tid, og mente selv at de ville bukke under i løpet av kort tid om de ikke fikk hjelp. Gjeldfinans klare å restrukturere økonomien deres og samle all gjelden i ett lån. Les deres historie.

Les mer