Vi stiller krav til sikkerhet fast i eiendom

Varsel om tvangssalg ble en vekker

- Historien vår er langt fra unik. Etter å ha slitt med uoversiktlig økonomi i lang tid, med stadig flere inkassovarsler og etter hvert også inkassosaker, kom det en dag et varsel om tvangssalg i posten, forteller Toralf fra Eidsvåg.

- Da skjønte vi at vi måtte ta affære, legger s amboeren Trine til.

LEVDE OVER EVNE

Samboerparet fra Eidsvåg i Bergen hadde i flere år levd litt over evne, og finansiert forbruket med kredittkort. Inntektene deres var langt fra dårlige, men så lenge utgiftene var høyere gikk hver måned i minus. Når det på toppen av dette skulle betjenes høyere og høyere renter var det i realiteten bare et spørsmål om tid før det ville si stopp.

NESTEN PÅ BAR BAKKE

- Varselet om tvangssalg ble en solid vekker for oss, sier Toralf.

- Etter å ha lurt oss selv med midlertidige og stadig dårligere løsninger i en årrekke, var vi kommet til veis ende. Alle tenkelige kreditter var brukt opp, og betalingsanmerkningene vi hadde pådratt oss sperret for nye låneopptak. Vi måtte tenke nytt og smartere. Hvis ikke ville hjemmet vårt forsvinne, og vi ville stå på bar bakke, fortsetter han.

- Så da gjorde vi det vi skulle gjort lenge før. Vi kontaktet Gjeldfinans, sier Trine.

PUSTER LETTERE

- Allerede etter den første samtalen med Gjeldfinans pustet vi litt lettere, og i dag lever vi som normalt. Det takker vi Gjeldfinans for, sier Toralf.

- Fra første dag fikk vi positive tilbakemeldinger, og beskjed om at dette skulle vi løse i fellesskap. Vi lærte også hvor viktig det er med en ryddig økonomi, sier Trine.

GODE FORHANDLERE

Samboerparet roser rådgiverne hos Gjeldfinans.

- Vi opplevde at de alltid hadde tid til oss, og at de var flinke til å følge oss opp og gi oss tilbakemeldinger, sier Trine.

- I tillegg var de gode forhandlere, og fant fram til gode løsninger for oss, supplerer Toralf.

ANBEFALER GJELDFINANS

Takket være bistanden fra Gjeldfinans lever Trine og Toralf i dag et normalt liv med ryddig økonomi, og de er trygg på at de aldri vil rote seg inn i tilsvarende problemer som dem de har lagt bak seg. Samtidig vet de at historien deres langt fra er unik, og til dem som sliter med inkassosaker og varsler om tvangssalg har de et klokkeklart råd.

- Ta kontakt med Gjeldfinans, sier de.


Les flere nyheter

Vi starter der andre gir opp. Trenger du hjelp?

Send din søknad